Störst på solglasögon

Alltid de senaste modellerna

  • Över 25 000 nöjda kunder!
  • Över 50 000 par sålda glasögon!
  • Alltid 30 dagars öppet köp!
  • Fri frakt när du handlar för över 500 SEK!

Köp 4 solglasögon till priset av 3 handla här - Justeras i kassan.

Köpvillkor & Retur

Som kund hos oss har du öppet köp I 30 dagar så du som kan prova dina varor i lugn och ro och returnera om det är något som inte passar.

Vid faktura som valt betalningsalternativ skall denna alltid betalas, även vid retur. Detta för att undvika kostnader så som avgifter och påminnelser ifrån faktureringsföretaget. Dina pengar returneras direkt vid mottagande av er retur samt ifyllt returformulär.

Returformulär

Köpvillkor 

Priser i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) är de gällande. Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta.

 

Beställning

För det fall beställaren är under 18 år så måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Saltopeppar.se lider ekonomisk skada, polisanmäls.

 

Betalning

Postförskott

Vid val av betalning via postförskott betalas ordern i samband med uthämtande hos postombud.

 

Kortbetalning

Betala med Visa / MasterCard och Diners kontokort tryggt och säkert över Internet direkt efter beställning. Din betalning förmedlas av svea ekonomi, med säker kryptering enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av annan än din bank. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

Vid försäljning via konto-/kreditkort börjar villkoren gälla så snart korttransaktionen har godkänts. Ingen extra avgift utgår för kortbetalning.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Saltopeppar.se överlåtna till Svea Ekonomi AB

Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. SEK 50:- exkl. moms, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Fakturan kommer i posten separat från ordern.

Vid retur av order köpt via faktura utgår alltid den separata kostnaden på frakt samt faktura avgift, dvs denna summa krediteras inte.

Saltopeppar.se reserverar sig för eventuella prisändringar, felaktiga priser och slutförsäljning. Därest dylikt är uppenbart felaktigt, kan detta tvinga Saltopeppar.se att häva köpet och återbetala eventuellt inbetalat belopp på bästa sätt. Detta kan utföras när som helst under affärens gång då felaktighet upptäcks. Orsaken till fel skall tydligt redovisas till kunden i samband med köpets hävande. Kunden skall alltid betala fakturan även om denna önskar att returnera varor om inget annat är överenskommet, detta för att undvika påminelser och avgifter för kunden. Det sker en återbetalning i samband med mottagen retur och retursedel.

 

Moms

Svensk moms ingår i alla våra priser, vid offerter till företag specificeras moms separat (netto + moms). Momsen är 25 %.

 

Fraktavgifter

Fri frakt vid köp över 500kr.

Returneras varor som skickats fraktfritt som gör att totalsumman blir under 500 kommer fraktkostnad på 29 sek att läggas på och reduceras ifrån återbetalningen.

Vid köp under ovanstående är frakten 29kr inom Sverige eller 39kr utanför Sverige.

Beställningar mottagna före kl. 12.30 på måndag till torsdag kommer att behandlas samma dag, för leverans inom 2-7 arbetsdagar. Beställningar mottagna på fredagar, lördagar och söndagar kommer att behandlas påföljande måndag.

Leverans sker per post.

 

Ägandes rättförbehåll

Alla varor förblir Saltopeppar.se’s egendom tills dess full betalning erlagts.

 

Ansvar för fel

Saltopeppar.se’s ansvar för fel i leverans är begränsad till gällande försäljningsvillkor, Saltopeppar.se bär inget direkt eller indirekt ansvar för t ex, men ej begränsat till, inkompatibilitet, leveransförseningar, driftsavbrott, dataförlust, merarbete eller annan ekonomisk skada.

 

Avbokning/Ändringar i order

Om du vill avbeställa eller göra en ändrig i din order är det viktigt att du mailar oss så snabbt som möjligt så att vi inte hinner packa och skicka ut ordern.

Ange alltid 'AVBESTÄLLNING' eller 'ÄNDRING I ORDER' tydligt i ämnesraden på ditt e-mail så ser vi till att det blir behandlat extra fort!

Vid annullering utav redan skickad order så får ni betala fraktkostnaderna samt en expeditionsavgift på 50kr.

 

Bytesrätt/Öppet köp

Vi följer distans- och hemförsäljningslagen regler för e-handel. Vilket alltid ger dig som kund 14 dagars ångerrätt, För att du som kund ska kunna prova dina varor i lugn och ro utan att känna stress har vi utökat retur tiden till 30 dagar. Returnerade varor skall vara i nyskick. Du står själv för returfrakten, vid ett byte så står vi för frakten tillbaka till er. Har frågor om din vara eller ditt köp så maila gärna info@saltopeppar.se så hjälper vi dig.

Returneras varor som skickats fraktfritt som gör att totalsumman blir under 500 kommer fraktkostnad på 29 sek att läggas på och reduceras ifrån återbetalningen.

Vid retur av order köpt via faktura utgår alltid den separata kostnaden på frakt samt faktura avgift, dvs denna summa krediteras inte.

Returnera varor

Returformuläret ska alltid fyllas i och skickas tillsammans med varan/varorna som ska bytas. Det är viktigt att ni fyller i den korrekt, det är bättre att fylla i för mycket än för lite. Om ni har några frågor till oss innan ni ska skicka returen så kontakta oss via mail till: info@saltopeppar.se. Det är viktigt att ni har med ordernumret med i mailet. OBS! Det är väldigt viktigt att ni skriver ett telefonnummer som vi kan nå er på under dagtid utifall att vi har några frågor angående er retur.

Returneras varor som skickats fraktfritt som gör att totalsumman blir under 500 kommer fraktkostnad på 29 sek att läggas på och reduceras ifrån återbetalningen.

 

Vid eventuell retur skall varan skickas till:

P.H Web Invest AB

C/O Svensson

Blåeldsvägen 10

29634 ÅHUS

 

Skriv ordernumret på utsidan utav ert returpaket då det kan påskynda returhanteringen. Returnerade varor skall vara oanvända och i nyskick, detta gäller även för förpackningar. Vid allt kommunikation om byten/returer/förfrågningar, skriv in ditt ordernummer som meddelandeämne i mailet!

Notera; Returhanteringen kan ta upp 7 dagar, detta gäller både byte av vara samt återbetalning.

Skicka alltid med ditt kontonummer även om du endast skickat tillbaka en vara för ett byte då den vara som du vill byta till kan vara slutsåld.

 

Fakturaköp:

Skickar du tillbaka en vara mot pengarna tillbaka i god tid innan fakturans datum har utgått så kommer du att få en ny faktura där värdet för den returnerade varan är avdragen. OBS! Om du inte fått en ny faktura innan den första förfallit så måste du betala den. Du kommer då att få pengarna insatta på ditt konto. Du måste därmed skicka med dina bankuppgifter då du gör en retur till oss, detta gäller även om du endast skickar tillbaka för ett byte då den varan som ni vill byta till kan vara slutsåld.

Vid retur av order köpt via faktura utgår alltid den separata kostnaden på frakt samt faktura avgift, dvs denna summa krediteras inte.

 

Transportskadat gods

Om en vara från Saltopeppar.se skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till oss via mail till info@saltopeppar.se dock senast inom 7 dagar.

 

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Saltopeppar.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss via info@saltopeppar.se

 

Kundtjänst

Du är välkommen att kontakta oss via e-post info@saltopeppar.se.

 

Force Majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför Saltopeppar.se’s kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Saltopeppar.se befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Övrigt

Saltopeppar.se förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har Saltopeppar.se rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Saltopeppar.se skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt. Foton, bilder och texter på saltopeppar.se får inte användas i något sammanhang utan vår tillåtelse.

Vi reserverar oss för eventuella textfel/tryckfel, bildfel, leverantörsförseningar samt slutförsäljningar utanför vår kontroll.

Saltopeppar.se friskriver sig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i Saltopeppar.se’s sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Hej, Visste du att vi bjuder på det fjärde paret solglasögon! Köp 4 par betala för 3. Justeras i kassan.

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.